Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Twins Cyclists

Twins Cyclists

Activité sportive et cycliste d'Adi et Costin


A Propos

Publié par OverBlog sur 3 Février 2012, 13:45pm

Catégories : #A propos

French (Fr)
   
 
Qui sommes-nous ?
Adrian cycliste, skieur, alpiniste avec des ascensions sur des sommets à plus de 4000m (inclus les deux toits d’Europe géographique),  j’ai déjà parcouru à vélo les grands cols importants des Alpes et des Pyrénées et Carpathes. Mon frère jumeau, Costin, plus cycliste que moi a déjà parcouru les plus grands cols des Carpates et quelques grandes montées des Alpes.
 
Bienvenue sur notre blog,
Adrian et Costin
 
 
Fiti bineveniti pe site-ul nostru,
 
Ca un pic de istorie, cine sintem:
Adrian si Costin, frati gemeni, am inceput ciclismul amator incepind cu anii '80 cind ne fabricam singuri bicicletele cu cadre de "Favorit" (bicicleta de curse ceheasca) si echipate cu Campagnolo si Mavic. In vara anului '85 am reusit impreuna sa facem Bucuresti-Curtea de Arges-Fagaras-Bucuresti peste Transfagaras in trei zile. "Transul" va ramine intilnirea anuala remarcabila pina chiar si astazi pentru Costin, eu l-am facut ultima oara in 2005. In 2001 am descoperit Transalpina prin urcarea la Rinca de la Novaci, si prin cei 1100m denivelare pe primii 16km am numit-o l'Alpes d'Huez al Romaniei. Au urmat dealungul anilor alte urcari prin Alpi si Pirinei care le adaugam in palmares cu mare satisfactie si mare transpiratie deasemenea. Speram ca momentele petrecute pe site-ul nostru sa va incite la calatorie si la cit mai multe urcari cu bicicleta.
Ca philozofie am adoptat (ca in toate asccensiunile montane) ca un virf se merita iar o adevarata urcare se face fara a pune piciorul jos si fara sa ne impunem recorduri de timp sau viteza. Nu sintem pregatiti... vom venii alta data, si pot zice ca au fost si astfel de momente in viata noastra.
 
Adrian si Costin
 
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article

Archives

Articles récents